Kun kaikki onnistuu

20.03.2020

Maailmassa tapahtuu nyt niin paljon asioita, ettei niitä pysty ymmärtämään yhdellä eikä toisellakaan ajatuskerralla. Pitää vain yrittää sopeutua tilanteeseen ja osittain ajelehtia virran mukana. Nyt meitä kuljettaa niin suuret virrat, ettei pieni ihminen pysty panemaan vastaan. 

Suurten asioiden äärellä on parasta pitää kiinni mistä pystyy. On tartuttava niihin pieniin kiinnekohtiin, jotka antavat elämälle järjestystä ja turvaa. On iloittava pienistä ja suurista normaaliin arkeen kuuluvista asioista. Kun ei saa tavata ihmisiä, on turvauduttava puhelimeen tai nettiin. Kaikki ovat suositelleet luontoon menemistä, jotta voisi rentoutua. 

Minulle suurta onnea on olla kuvaamassa jonkin kosken äärellä. Pidän valtavasti liikkuvasta vedestä, sen väreistä ja äänestä. Ja, totta kai, kun kaikki onnistuu kuulostaa siltä kuin pieni haahkalauma uiskentelisi suvannossa. En vain voi hillitä itseäni, kun tiedän saavani mieleisiäni kuvia. Tämä kuva on Nukarin koskelta viime viikonlopulta. Matkalla koskelle näin kevään ensimmäiset leskenlehdet. Aurinko lämmitti takin selkää ja koski oli täynnä sulamisvettä. Oli vain täydellisen hieno päivä jonka muistoksi sain kuvan, johon olen täysin tyytyväinen. Se on paljon sanottu perfektionistilta.